طرز تهیه :
1-دو عدد تخم مرغ - یک قاشق غذا خوری سیر رنده شده - دو قاشق غذا خوری جعفری خورد شده-نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید .
2-سینه های مرغ را یکی یکی خوب به مخلوط اغشته کنید و در همان طرف مخلوط بگذارید . روی ظرف سلفون بکشید و بگذارید پانزده دقیقه در یخچال استراحت کند .
3- یک پیمانه پودر سوخاری پانکو - نصف پیمانه پودر سوخاری - نصف پیمانه پنیر پارمسان - یک قاشق غذاخوری پودر سیر را با هم مخلوط کنید .
4- سینه های مرغ را که استراحت داده شدند را به مخلوط پودر سوخاری خوب اغشته کنید . و حالا سینه های مرغ را در نصف پیمانه روغن سرخ کنید.
5- یک عدد پیاز خورد شده را با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید . دو قاشق مرباخوری سیر رنده شده را به ان اضافه کنید و مخلوط کنید .
6- حالا 14 اونس پوره گوجه فرنگی - مقداری نمک و فلفل - یک قاشق مرباخوری سبزی خشک ایتالیایی - یک قاشق مرباخوری شکر را نیز با ان اضافه کنید و به هم بزنید و بگذارید کمی حرارت ببیند و تقریبا پخته شود .
7- یک قاشق از مخلوط پخته شده را روی هر کدام از سینه مرغ ها بریزید و ان را پخش کنید .
8- 250 گرم پنیر موزارلای ورقه ای را روی سینه مرغ ها بگذارید. و بعد یک و نیم پیمانه پنیر پارمسان و دو قاشق غذا خوری ریحان خورد شده را روی انها پخش کنید .
9- پانزده تا بیست دقیقه بگذاریدتا در فر بپزد ( نزده بود کجا بپزه برای همین زدم تو فر )
10- نوش جان (:
لینک دانلود فیلم طرز پخت :( Download )
پ ن : گایز اونس رو بزنید تو گوگل مقدارشو میاره
پ ن 2: نمدونم از کدوم کشوره ولی احتمالا ایتالیایی باشه (قول میدم دفعه بعد کره ای بزارم)
پ ن 3 :میدونم سخته ولی درستش کنید خیلی خوشمزست و بجای پوره گوجه فرنگی میتونید از سس گوجه هم استفاده کنید ( نه درست کردم و نه میدنم سس گوجه بریزیم خوب میشه یا نه حالا شما درست کنید اگه بد شد به منم بگید )
پ ن 4 :منظورش از پپوره گوجه فرنگی اینه که گوجه رو بپزیم له کنیم ؟ درسته ایا ؟
لینک دانلودش کو ؟
ایتالیاییییی*--------------------------*
هورااا غذا
ببینم مامانم فردا درس میکنه !!
نه بابا میزنم میسوزونم همه چی رو خخخ
خخخخ
من فقط نیمرو _ سرخ کردن سیب زمینی (وسپس خودم ) و . . .
هیچی دیگه والا
من از اشپزی خیلی بدم نمیاد ولی خب علاقه خاصی هم بهش ندارم ولی اگر چیزی رو واقعا دوس داشته باشم درستش می کنم
لعنتی دلم آب شد
موخومممممممممممممممم